Francë, 9 vjet burg rekrutuesve të militantëve - Top Channel Albania - News - Lajme

2 Views
General Ook
General Ook
25 Oct 2019

Shtatë persona janë dënuar me burg në Francë për rekrutim dhe stërvitje të anëtarëve të Shtetit Islamik në Siri.

Show more


0 Comments Sort By

No comments found